forum

Bagikeun:
bewara
jelas sadayana

Forum Kalimba

Forum Kalimba
Inpo Post Terakhir

umum

Topik ieu pikeun naon waé anu aya hubunganana sareng Kalimbas.

Jejer: 42  |  Posts: 573

Milarian kalimba ...

karinjang

Kalimba Panutup

Forum ieu kanggo ngabagi Kalimba Cover Video sareng Audios.

Jejer: 106  |  Posts: 170

SAHA SAHA JAJEUNG CEUKA ...

YnasWorld

Kolaborasi Kalimba

Forum ieu kanggo nyungkeun kolaborasi sareng ngeposkeun hasil tina kolaborasi anjeun.

Jejer: 4  |  Posts: 108

ELSKALIMBA 3K SUBSCR ...

safofo3112

Kalimba Tabulature sareng lambar Musik

Forum ieu kanggo ngabagi Kalimba Cover Tabulature sareng lambar Musik.

Jejer: 3  |  Posts: 19

Bulan & Abdi

ChelleGC

Tips & Trik Kalimba / Pitunjuk / Tutorial

Forum ieu kanggo ngabagi sababaraha tip sareng trik, pituduh sareng tutorial.

Jejer: 8  |  Posts: 28

Kuku rusak

Khyla andrea

Kalimba Mésér / Ngajual / Dagang / Méré

Forum ieu kanggo ngagaleuh, ngajual, dagang sareng hadiah Kalimbas atanapi asesorisna.

Jejer: 10  |  Posts: 51

Ngajual MAGADI kalim ...

Magadisam

Forum dumasar basa

Forum ieu pikeun hubungan sareng pamaén Kalimba sanés anu nyarios basa anjeun.

Jejer: 6  |  Posts: 22

Naon anu kuring kedah terang ...

karinjang

Henteu-topik

Forum ieu kanggo diskusi naon waé anu teu aya hubunganana sareng Kalimbas.

Jejer: 4  |  Posts: 33

Naon salah sahiji cara anjeun ...

Natalia

Kalimbera - Penjualan, Acara, Warta sareng Pengumuman

Forum ieu tempat kami masangkeun tawaran penjualan, acara, sareng pengumuman

Jejer: 4  |  Posts: 11

Nulungan indung natur ...

Nataliya

Forum Tamu

Forum ieu kanggo sadayana Tamu forum anu hoyong naroskeun postingan bari henteu kedah ngadamel akun.

Jejer: 2  |  Posts: 8

Wilujeng sumping di KalimbaFo ...

Corél

Kalimba patali Patarosan anu sering Ditaroskeun
Posts
waleran
Patarosan

Patarosan "Kumaha" ngeunaan Kalimbas

Forum ieu ngandung tutorial anu ngajelaskeun kumaha ngalakukeun sababaraha hal sareng Kalimba, sapertos kumaha cara nyetélna, "Kumaha cara ngaleupaskeun konci Kalimba disetél?", "Kumaha ngabersihan Kalimba anjeun?" jsb.

2
2
6

Forum anu patali sareng Patarosan anu Sering Ditaroskeun
Posts
waleran
Patarosan

"Kumaha carana" patarosan anu aya hubunganana sareng Forum

Forum ieu ngandung video anu ngajelaskeun kumaha ngalakukeun sagala rupa hal dina forum, sapertos kumaha cara nyieun / ngédit / ngahapus postingan, ngadamel topik anyar, ngadamel polling sora, kumaha nambihan pidéo YouTube kana pos anjeun, kumaha ngirim Pesen Langsung, jsb.

4
4
9

Bagikeun: