forum

Naon jenis Kalimb ...
 
Bagikeun:
bewara
jelas sadayana

Kalimba naon anu anjeun sering dianggo?

kaliFAN
 kaliFAN
(@kaliFAN)
tatamu
direngsekeun

Halo,
Abdi nembé mesen Kalimba 17 tines (Kalimba munggaran kuring). Saatos nonton sababaraha video ngeunaan Chromatic sareng 21 tines Kalimbas kuring panasaran naha 17 tine mangrupikeun kaputusan anu leres. Janten kuring hoyong naroskeun perkawis pangalaman anjeun sareng Kalimbas anu sanés. Naon jenis Kalimba anjeun sering dianggo sareng naha anjeun ngaraos aya anu leungit nalika anjeun maén dina Kalimba 17 tines anjeun?
Hal anu sanés kuring badé naroskeun nyaéta naha éta ngaruksak atanapi nganggo Kalimba ku cara naon waé pikeun ngalereskeunana.
Hatur nuhun pisan sareng ngagorowok ka youtuber erick j medina anu nyarankeun situs ieu dina salah sahiji pidéo na.

harga
Topik pamula Dipasang: 22/03/2021 2:00 pm
tag topik
Nataliya
(@admin)
Pangagung Kalimba admin

@kaliFAN - hatur nuhun kanggo patarosan anjeun

 

Mangrupikeun karesep pribadi murni upami anjeun resep Kalimba chromatic atanapi 17-konci. Abdi mamatahan pikeun ékspérimén sareng duanana sareng milih anu anjeun pikahoyong langkung.

 

Ayeuna, dina hal retuning, sababaraha Kalimbas parantos dibereskeun - anu hartosna anjeun moal tiasa ngébréhkeunana pisan. Anu sanésna, sapertos Kalimbera, tiasa dipasangan - tapi anjeun tiasa nyetélna dina tombol C atanapi handap (upami sanés nada anu paling luhur henteu disada).

boga kalimbera.com jeung KalimbaForum.com

walonharga
Dipasang: 22/03/2021 2:08 pm
Khyla andrea
(@khyla)
Kalimbist Kaisar

Nalika kuring masih diajar, kuring sering nganggo kalimba 17 konci. Pikeun kuring, mésér anu chromatic bakal langkung mirah dina jangka panjang, tibatan ngagaduhan hiji 17 sareng hiji chromatic. Tapi kumargi anjeun parantos ngagaleuh, sigana mah éta kaputusan anu goréng. Salaku tambahan, anjeun masih tiasa ngajajah sareng mutuskeun naha anjeun leres-leres resep kana kalimba sareng anu munggaran anu anjeun pikagaduh. Ngaharepkeun anu pangsaéna nalika anjeun nampi! 

youtube: Khyla Andrea
instagram: khyla.kalimba
facebook: https://facebook.com/KhylaAndreaYT
ko-fi.com/KhylaAndrea

walonharga
Dipasang: 22/03/2021 3:16 pm
Nataliya liked
kalimbaNewbie
(@kalimbanewbie)
Kalimbis Aktip

Abdi anu énggal di dunya kalimba ^ _ ^ sareng kuring bungah yén kuring parantos ngagaleuh kalimba anu mimiti pisan anu Meraki sareng kuring resep mélodi anu kuring kantos nguping unggal maénkeun éta 

walonharga
Dipasang: 22/03/2021 5:35 pm
Nataliya liked
kaliFAN
(@kalifan)
Kalimbis Anyar

Nuhun kana sadaya waleranana. Abdi mésér Bolf Kalimba sareng saur éta éta tiasa dibales deui. Tapi kuring bakal ngantepkeun di C jurusan sigana mah, sabab kuring mendakan seueur tab pikeun éta.

walonharga
Dipasang: 22/03/2021 6:42 pm
Nataliya liked
karinjang
(@basket)
Kalimbist Kaisar

Kuring gaduh B11 sareng B17 in G jurusan Hokema, anu kuring resep maénkeun mélodi. 

Kalimbas buatan kuring sadayana ngagaduhan lagu khusus: Akebono, Pygmy, Deep Skye sareng sajabina. Anjeun tiasa maénkeun bebas ku éta.

Salam ti Saskia

walonharga
Dipasang: 29/03/2021 8:31 pm

Ninggalkeun reply a

Author Ngaran

Panulis Email

gelar *

Ukuran file anu diidinan maksimum nyaéta 10MB

 
titingali 0 révisi disimpen
Bagikeun: