forum

Bagikeun:
bewara
jelas sadayana

[Lengket] Kumaha carana naroskeun patarosan ngeunaan Forum?

   RSS

2
Topik pamula

Seueur anu panasaran kumaha ngagunakeun fitur Pitarosan anu nembé dilaksanakeun

boga kalimbera.com jeung KalimbaForum.com

Hai dulur abdi énggal di dieu

1 Jawab
2
Topik pamula

Di dieu kumaha

 

Step1: Kantun pencét dina nami topik

gambaran

 Lengkah 2: Kantun pencét dina Naroskeun patarosan

gambaran

Lengkah 3: Eusian kolom Subjék, kolom koméntar, tambihan tag, teras pencét dina Tanya patarosan a, sareng serahkeun! Dina waktos anu singget anjeun bakal kéngingkeun waleran anu bakal diumumkeun pikeun ditingali ku sadaya pangguna Forum.

gambaran

boga kalimbera.com jeung KalimbaForum.com

Bagikeun: