forum

Bagikeun:
bewara
jelas sadayana

PELAJAR ELSKALIMBA 3K GIVEAWAY

Page 1 / 5
Kalimba
(@ els-kalimba)
Kalimbis Anyar

Halo sadayana! Wilujeng sumping di Forum Kalimba ieu, dimana sadaya pamaén kalimba tiasa ngabagi sadayana ngeunaan kalimba .. Hatur nuhun pisan kana anu parantos ngiringan kana hadiah ieu 🙂 Kuring miharep anjeun sadayana wilujeng .. Sareng héy, hayu urang carioskeun kunaon anjeun hayang meunang Kalimba ieu?

27377AE3 E801 420A 8C36 DE01E0CF6CDC

 

harga
Topik pamula Dipasang: 12/04/2021 1:55 pm
simreen71, shefaarachma, 020308_y sareng 39 jalma resep
Lingtan
(@lingtan)
Kalimbis Anyar
Posted by: @ els-kalimba

Halo sadayana! Wilujeng sumping di Forum Kalimba ieu, dimana sadaya pamaén kalimba tiasa ngabagi sadayana ngeunaan kalimba .. Hatur nuhun pisan kana anu parantos ngiringan kana hadiah ieu 🙂 Kuring miharep anjeun sadayana wilujeng .. Sareng héy, hayu urang carioskeun kunaon anjeun hayang meunang Kalimba ieu?

27377AE3 E801 420A 8C36 DE01E0CF6CDC

 

Hai ... Wilujeng kang ... 

walonharga
Dipasang: 12/04/2021 3:25 pm
Nataliya jeung Mériaxian liked
Ivenyiveny
(@ivenyiveny)
Kalimbis Anyar

Hai ..

Lajengkeun.

Terus inpiring ya.

Abdi ogé diajar Kalimba, kuring henteu ngahaja mendakan pidéo anjeun dina YouTube.

Sukaaaaa

❤❤❤❤

walonharga
Dipasang: 12/04/2021 3:27 pm
Nataliya liked
Mériaxian
(@meryaxian)
Kalimbis Anyar
Posted by: @ els-kalimba

Halo sadayana! Wilujeng sumping di Forum Kalimba ieu, dimana sadaya pamaén kalimba tiasa ngabagi sadayana ngeunaan kalimba .. Hatur nuhun pisan kana anu parantos ngiringan kana hadiah ieu 🙂 Kuring miharep anjeun sadayana wilujeng .. Sareng héy, hayu urang carioskeun kunaon anjeun hayang meunang Kalimba ieu?

27377AE3 E801 420A 8C36 DE01E0CF6CDC

 

Parantos aya anggota kongrés 

Untung salawasna ❤

walonharga
Dipasang: 12/04/2021 3:34 pm
Nataliya liked
Mériaxian
(@meryaxian)
Kalimbis Anyar

Abdi hoyong kéngingkeun hadiah kusabab abdi hoyong pisan diajar maén kompetisi sapertos ci els 🥰

walonharga
Dipasang: 12/04/2021 3:49 pm
Nataliya liked
Kiki
 Kiki
(@ kiki-2)
Kalimbis Anyar
Posted by: @ els-kalimba

Halo sadayana! Wilujeng sumping di Forum Kalimba ieu, dimana sadaya pamaén kalimba tiasa ngabagi sadayana ngeunaan kalimba .. Hatur nuhun pisan kana anu parantos ngiringan kana hadiah ieu 🙂 Kuring miharep anjeun sadayana wilujeng .. Sareng héy, hayu urang carioskeun kunaon anjeun hayang meunang Kalimba ieu?

27377AE3 E801 420A 8C36 DE01E0CF6CDC

 

Wilujeng sis kanggo préstasi, mugia kapayunna anjeun langkung berhasil sareng teras damel. Alesan kuring hayang meunang nyaéta kusabab kuring hoyong pisan gaduh Kalimba, kuring terang katerampilan musik kuring masih handap rata-rata, tapi kuring hoyong pisan diajar alat Kalimba. Ti taun 2020, kuring badé mésér tapi henteu acan réngsé. Mudah-mudahan ieu janten rejeki kuring. Hatur nuhun sis

walonharga
Dipasang: 12/04/2021 3:51 pm
Nataliya liked
Eliana_kristen
(@eliana_kristen)
Kalimbis Anyar

Halo Ate Els🥰🥳❤️

Hoyong menangkeun ieu kusabab kuring resep maén kalimba sareng bakal senang pisan nganggo salah sahiji mérek terkenal, kalimbera😍 muga meunang

walonharga
Dipasang: 12/04/2021 3:52 pm
Nataliya liked
Ngaleueut Salsabila
(@ alivia-salsabila)
Kalimbis Anyar
Dipasang ku: @ els-kalimba

Halo sadayana! Wilujeng sumping di Forum Kalimba ieu, dimana sadaya pamaén Kalimba tiasa ngabagi sadayana ngeunaan Kalimba .. Hatur nuhun pisan kana anu parantos ngiringan kana hadiah ieu 🙂 Kuring miharep anjeun sadayana wilujeng .. Sareng hé, hayu urang ngawartosan kunaon anjeun hoyong kéngingkeun Kalimba ieu?

27377AE3 E801 420A 8C36 DE01E0CF6CDC

 

sabab kuring hoyong gaduh Kalimba Murai, sabab Kalimba éta saé khususna didamel di Indonesia

walonharga
Dipasang: 12/04/2021 3:53 pm
Nataliya liked
Cherri Kalimba
(@ cherri-cola)
Kalimbis Aktip
Posted by: @ els-kalimba

Halo sadayana! Wilujeng sumping di Forum Kalimba ieu, dimana sadaya pamaén kalimba tiasa ngabagi sadayana ngeunaan kalimba .. Hatur nuhun pisan kana anu parantos ngiringan kana hadiah ieu 🙂 Kuring miharep anjeun sadayana wilujeng .. Sareng héy, hayu urang carioskeun kunaon anjeun hayang meunang Kalimba ieu?

27377AE3 E801 420A 8C36 DE01E0CF6CDC

 

Hai !! Congrats dina 3k !!! 🎉🎉🎉 sareng saur abdi hoyong meunang pikeun pikaresepeun éta haha

walonharga
Dipasang: 12/04/2021 5:18 pm
Nataliya liked
Arifin
(@arifin)
Kalimbis Anyar
Posted by: @ els-kalimba

Halo sadayana! Wilujeng sumping di Forum Kalimba ieu, dimana sadaya pamaén kalimba tiasa ngabagi sadayana ngeunaan kalimba .. Hatur nuhun pisan kana anu parantos ngiringan kana hadiah ieu 🙂 Kuring miharep anjeun sadayana wilujeng .. Sareng héy, hayu urang carioskeun kunaon anjeun hayang meunang Kalimba ieu?

27377AE3 E801 420A 8C36 DE01E0CF6CDC

 

Omedetou kak ..

Selamat pikeun palanggan 3k prestasi ... janten langkung sumanget sareng suksés ❤️

Kabetot dina Kalimba kusabab kuring panasaran kolaborasi sareng gitar akustik ..

Tulisan ieu dirobih 9 bulan anu lalu ku Arifin
walonharga
Dipasang: 12/04/2021 10:38 pm
Camila Paulenvia
(@ camila-paulenvia)
Kalimbis Anyar
Posted by: @ els-kalimba

Halo sadayana! Wilujeng sumping di Forum Kalimba ieu, dimana sadaya pamaén kalimba tiasa ngabagi sadayana ngeunaan kalimba .. Hatur nuhun pisan kana anu parantos ngiringan kana hadiah ieu 🙂 Kuring miharep anjeun sadayana wilujeng .. Sareng héy, hayu urang carioskeun kunaon anjeun hayang meunang Kalimba ieu?

27377AE3 E801 420A 8C36 DE01E0CF6CDC

 


Halo, selamat yaa !! 💖

walonharga
Dipasang: 13/04/2021 1:52
bagikeun
(@nurindah)
Kalimbis Anyar
Posted by: @ els-kalimba

Halo sadayana! Wilujeng sumping di Forum Kalimba ieu, dimana sadaya pamaén kalimba tiasa ngabagi sadayana ngeunaan kalimba .. Hatur nuhun pisan kana anu parantos ngiringan kana hadiah ieu 🙂 Kuring miharep anjeun sadayana wilujeng .. Sareng héy, hayu urang carioskeun kunaon anjeun hayang meunang Kalimba ieu?

27377AE3 E801 420A 8C36 DE01E0CF6CDC

 

hi! 😊 selamat pikeun palanggan 3k anjeun! ✨ abdi resep pisan ngadangu éta! 🎉 kuring miharep anjeun tiasa ngahontal kasuksésan sareng ngenalkeun katrampilan kalimba ka dunya😇

abdi hoyong menangkeun kalimba ieu kusabab kuring henteu gaduh kalimba😣 tapi kuring hoyong pisan diajar kalimba🔥. kuring pikir kalimba mangrupikeun alat musik anu narik pisan sareng unik, éta sababna kuring hoyong diajar deui sareng janten hébat sapertos anjeun🥰

miharep kuring kabeneran😇🙏🏻

walonharga
Dipasang: 13/04/2021 2:23
Stevanny__
(@stevanny__)
Kalimbis Anyar
Posted by: @ els-kalimba

Halo sadayana! Wilujeng sumping di Forum Kalimba ieu, dimana sadaya pamaén kalimba tiasa ngabagi sadayana ngeunaan kalimba .. Hatur nuhun pisan kana anu parantos ngiringan kana hadiah ieu 🙂 Kuring miharep anjeun sadayana wilujeng .. Sareng héy, hayu urang carioskeun kunaon anjeun hayang meunang Kalimba ieu?

27377AE3 E801 420A 8C36 DE01E0CF6CDC

 Halo❤❣ Congratsss 3000 Subs🎉🎉✨

walonharga
Dipasang: 13/04/2021 3:33
Nataliya liked
Ika Fatra Fathina
(@ ika-fatra-fathina)
Kalimbis Anyar
Posted by: @ els-kalimba

Halo sadayana! Wilujeng sumping di Forum Kalimba ieu, dimana sadaya pamaén kalimba tiasa ngabagi sadayana ngeunaan kalimba .. Hatur nuhun pisan kana anu parantos ngiringan kana hadiah ieu 🙂 Kuring miharep anjeun sadayana wilujeng .. Sareng héy, hayu urang carioskeun kunaon anjeun hayang meunang Kalimba ieu?

27377AE3 E801 420A 8C36 DE01E0CF6CDC

 

Halo aranjeunna❤️

Congrats kanggo langganan 3K🎉

Naha kuring hoyong kéngingkeun kalimba ieu? Kusabab kuring resep pisan kana alat musik ieu, abdi hoyong ngamimitian diajar kalimba, kuring miharep anjeun tuah dina kasempetan ieu. Kuring sering nonton pidéo kalimbalist sareng kuring mendakan perdamaian dina kalimba kalayan katenangan ku musikna. Ieu pikaresepeun pisan sareng ngaharepkeun kuring els❤️

walonharga
Dipasang: 13/04/2021 3:58
plux
 plux
(@Luluhusnaa)
Kalimbis Anyar
Posted by: @ els-kalimba

Halo sadayana! Wilujeng sumping di Forum Kalimba ieu, dimana sadaya pamaén kalimba tiasa ngabagi sadayana ngeunaan kalimba .. Hatur nuhun pisan kana anu parantos ngiringan kana hadiah ieu 🙂 Kuring miharep anjeun sadayana wilujeng .. Sareng héy, hayu urang carioskeun kunaon anjeun hayang meunang Kalimba ieu?

27377AE3 E801 420A 8C36 DE01E0CF6CDC

 

Tetep sumanget, Els 

walonharga
Dipasang: 13/04/2021 4:01
Page 1 / 5
Bagikeun: