forum

Bagikeun:
bewara
jelas sadayana

[Direngsekeun] Kalimba Stimmen / Kumaha cara nyetél Kalimba?

   RSS

1
Topik pamula

Kuring henteu terang kumaha cara nyetél kalimba.

Kuring nonton sababaraha tutorial sareng masih henteu terang sabab catetan kuring dina kalimba béda pisan sareng anu ditayangkeun dina pidéo éta sareng kuring henteu tiasa ngatur catetan anu sanés dina tuner / aplikasi.

Abdi henteu tiasa ngarobih kalimba pikeun maénkeun lagu anu tangtu ogé. Kuring bakal bagja upami aya anu tiasa ngajelaskeun ieu ka kuring sareng masihan kuring sakedik pelajaran swasta.

Kuring henteu terang persis kumaha forum ieu jalan, janten kuring bakal senang upami aya anu ngirim kuring pesen atanapi pesen ngalangkungan Instagram: http.lixx

1 Jawab
2

@ http-lixx - parios ieu

boga kalimbera.com jeung KalimbaForum.com

Bagikeun: