forum

Bagikeun:
bewara
jelas sadayana

Kuku rusak

alpobc
(@alpobc)
Kalimbist Kaisar

Upami anjeun ngarecah kuku.
Kuring mendakan ieu dina halaman gitar, tapi éta aya hubunganana di dieu.

Pikeun muterkeun catetan anu salah henteu penting; maén tanpa karep teu tiasa dihampura.
~ Ludwig van Beethoven

harga
Topik pamula Dipasang: 27/02/2021 7:40 pm
Aslina
(aslya)
Kalimbist dipercaya

Hatur nuhun pikeun ngeposkeun! 🙂

walonharga
Dipasang: 02/03/2021 9:45 pm
Nataliya liked
Khyla andrea
(@khyla)
Kalimbist Kaisar

Ieu pikaresepeun! Kuring kantos nalangsa kumaha gampang kuku abdi pegat. Abdi mikir ngagunakeun kuku palsu kumargi kuring kedah masang sampéan anyar dina saluran kuring.

youtube: Khyla Andrea
instagram: khyla.kalimba
facebook: https://facebook.com/KhylaAndreaYT
ko-fi.com/KhylaAndrea

walonharga
Dipasang: 19/03/2021 9:54
Bagikeun: