forum

Naon anu kuring kedah terang ...
 
Bagikeun:
bewara
jelas sadayana

Naon anu kuring kedah terang ngeunaan kalimba?

kuri
 kuri
(@kuri)
Kalimbis Anyar

Hei,

Kuring ayeuna parantos nonton seueur video ngeunaan instruménna sareng saur kuring saé pisan. Tapi kuring henteu pernah maénkeun alat sareng ku sabab éta henteu terang nanaon tentang kalimba sareng instrumen sacara umum.

Janten kuring hoyong naroskeun sababaraha patarosan. 🙂

 

- Naon sih anu ngabédakeun papan datar sareng kotak résonansi? Naha kotak langkung banter atanapi naha sora na langkung saé?

- Naha aya bédana / jinis kalimbas penting anu sanés?

- Naha Kalimba leres-leres sapertosna dina seueur video atanapi éta dirékam kumaha waé dina konéksi ieu dina PC? Kusabab sora na salawasna disada sampurna? Teu terang...

- Dimana kuring tiasa mendakan matéri diajar? Langkung resep dina basa Jerman, hanjakalna kuring henteu tiasa maca catetan.

 

MfG Kuri

harga
Topik pamula Dipasang: 13/04/2021 11:17 pm
Nataliya liked
karinjang
(@basket)
Kalimbist Kaisar

Halo, wilujeng sumping di dieu.

nuhun, bedana kerung sareng datar utamina nyaéta polumeu. Teras aya bénten wanda, kade ulah nganggo kalimba anu atos pentatonis upami anjeun hoyong maénkeun lagu.

Leres, kalimba anu pantes disada leres pisan. Kalayan anu murah, anjeun biasana ngagaduhan masalah yén dua lamellas luar henteu ayun ogé sareng kusabab éta kusam, atanapi éta henteu ngahasilkeun sora pisan. Tapi pikeun ngamimitian sareng nyobian éta cekap cekap. Kusabab Kalimbas mangrupikeun sato bungkus, maka baranahan gancang pisan. 

Dina waktos ayeuna kuring ngan ukur tiasa nyarankeun buku téks ku Conny Sommer salaku bahan diajar dina basa Jerman. 

Abdi nyerat PM anu sanés

Salam ti Saskia

walonharga
Dipasang: 26/04/2021 11:26
Nataliya liked
Bagikeun: